Plans d’Interculturalitat
Assessorament a institucions i organitzacions en la generació de reflexió sobre la perspectiva intercultural. Ajudem a establir plans de treball per a implementar aquesta perspectiva dins la composició de la política pública com en l’àrea de treball.

Tallers Illa Crítica
El principal objectiu d’aquests tallers és permetre que qualsevol infant i jove, provinent de qualsevol situació i independentment de les dificultats que tingui, pugui participar d’un procés creatiu i créixer. A través de l’art, reflexionem sobre temàtiques tan importants com la diversitat, la interculturalitat i el gènere, ajudant que els infants i joves creixin a través del pensament crític
 • Fitxes tècniques dels nostres tallers:
 • Títol: Dones valentes
  Temàtica: Gènere
  Breu descripció: A partir de contes que expliquen la vida de dones singulars en la història, treballarem els rols de gènere.
  Edat: 6–10 anys.
  Durada: 2 sessions d’1 hora.
  Material: Contes, cartolines, rotuladors i colors.
 • Títol: Rols de sèrie
  Temàtica: Gènere
  Breu descripció: Ens servirem de sèries actuals per parlar de la visió que es fa dels rols de gènere en el món dels mitjans de comunicació.
  Edat: 11-16 anys.
  Durada: 2 sessions d’1 hora i 30 minuts.
  Material: Ordinador amb connexió a Internet i projector.
 • Títol: Guardians de la diversitat
  Temàtica: Interculturalitat
  Breu descripció: A través de jocs de rol, reflexionarem sobre què és el racisme i com enfrontar-nos-hi d’una forma constructiva i activa.
  Edat: 12-16 anys.
  Durada: 6 sessions d’1 hora.
  Material: Ordinador i projector.
 • Títol: Troba’t
  Temàtica: Interculturalitat i gènere
  Breu descripció: L’objectiu principal d’aquests tallers és donar l’oportunitat a infants i a joves de crear en relació amb el seu entorn i de construir la seva pròpia autoestima a través de la fotografia, els malabars i/o el teatre.
  Edat: 5-16 anys.
  Durada: A convenir.
  Material: Càmeres de foto, malabars, disfresses